Corona cinsel yaşamımızı iyileştirir mi?

 

Corona cinsel yaşamımızı iyileştirir mi?

Bu konuyla ilgili bir anket yapıldı. Ve bu süreçte korkunç şeyler bulundu

Eşinizle evde karantina yapmak da cinsel yaşamımıza yansıtmak için çok zaman alır. Ne yazık ki, bir ankete göre, bu birçok çift için olumludan daha olumsuz çıkıyor.

Tüm çiftlerin neredeyse yarısı memnun değil

OnBuy sitesi, 18-45 yaşları arasındaki 1.360 kişiyi, korona salgınından bu yana cinsel yaşamlarından ne kadar memnun olduklarını araştırdı. Sonuç: Karantinaya katılanların neredeyse yarısı (yüzde 47) şimdi tecrit başladığında olduğundan daha az seks yaptıklarını söylüyor.

Ankette ayrıca kadınların yüzde 41’inin cinsel yaşamlarından memnun olmadığı bulundu. Beş kişiden üçü tekrar baharatlanması gerektiğini düşünüyor. Erkeklerin yüzde 34’ü mevcut seks durumlarından memnun değil.

Seks kötü olduğunda genellikle kadınları ve erkekleri rahatsız eden nedir?

Anket ayrıca kadınların ön sevişme için yeterli zaman almadığı takdirde (Corona ne olursa olsun) seks konusunda özellikle hayal kırıklığına uğradığını (yüzde 70) buldu. Orgazm almamak yüzde 67’yi rahatsız ediyor, çok erken gelirse yüzde 57’yi rahatsız ediyor, iletişim eksikliği yanda bir diken ve yüzde 45’i partnerin coşku eksikliğinden rahatsız oluyor.

İktidarsızlık sorunları olduğunda seks konusunda en çok acı çeken erkekler (yüzde 86), kadınlarda olduğu gibi, erkekler de yetersiz coşku iyi değil (yüzde 67), iletişim eksikliği yüzde 60’ı rahatsız ediyor, erken boşalma yüzde 56 gerçek bir katil ve yüzde 55 için kendiliğindenlik yok denecek bir şey değil.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir